Ihmiset

Meillä Haglexissa työskentelee vauhdikas joukko juridiikan ja talouden ammattilaisia. Yli kahdenkymmenen henkilön monipuolinen tiimimme muodostuu lakimiesten lisäksi vero- ja ympäristöoikeuden asiantuntijoista, hallinnosta sekä talous- ja palkkahallinnon ammattilaisista.

Otamme mielellämme avoimia hakemuksia vastaan. Hakemuksen voit lähettää Maritalle. Katsotaan, miten juuri sinä voisit sopia porukkaamme!

Alla olevien yhteyshenkilöiden kautta saat koko tiimimme osaamisen palvelukseesi.

Laura Hagman.

LAURA HAGMAN

Liikejuridiikasta ja kiinteistöjuridiikasta syttyvä supernainen Laura saa energiaa työhönsä nähdessään oman tekemisen merkityksen. Parhaat kiksit tulevat hyvästä asiakaspalautteesta. Asiakas on Lauralle aina se ykkönen ja työt hoidetaan kuntoon paikasta riippumatta. Monipuolinen liikunta on Lauralle henkireikä. Onhan perheen autotallikin muutettu jumppasaliksi ja töihin matkustetaan kickbikella.

partner, lakimies, OTM
050 3426 304
laura.hagman (at) haglex.fi

Mia Kuitunen.

MIA KUITUNEN

Mia on todellinen työelämän kameleontti ja asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Mian asenne on mutkaton ja aurinkoinen, jossa heijastuu monipuolinen kokemus työelämästä – ja elämästä yleensä! Mia vastaa yrityksemme catering-palveluista, jotka ovat osoittautuneet kuuluvan huippuluokkaan. Mia reissaa mielellään saarivaltioon shoppailemaan ja täydentää aina tilaisuuden tullen kynttilänjalkakokoelmaansa.

partner, talousasiantuntija
050 4356 462
mia.kuitunen (at) haglex.fi

JARMO HAGMAN

Sopimusoikeudellisten koukeroiden selvittely ja kääntäminen selkokielelle on Jarmon mielipuuhaa töissä. Jarmon vahvuus onkin toimivien ratkaisujen löytäminen monimutkaisiin ongelmiin. Vapaa-ajalla Jarmon löytää auton ratista kuskailemassa lapsia harrastuksiin tai kuntosalilta. Vanha painonnostaja taipuu tarvittaessa tempauskyykkyyn vaikka nykyään keskittyykin lähinnä kuntoiluun.

partner, lakimies, OTK, VT
040 5422 201
jarmo.hagman (at) haglex.fi

ANTTI SAARINEN

Antti on pitkän linjan yritysjärjestelyiden ja talouden asiantuntija. Antilla on monipuolinen kokemus taloushallinnon alalta – tilintarkastuksesta liikkeenjohdon konsultointiin. Ratkaisukeskeiselle Antille tärkeintä työssä on olla avustamassa asiakkaita ja asiakasyrityksiä käytännön ongelmien parissa. Vaikka Antti tykkääkin numeroista, vielä enemmän hän tykkää ratkoa asioita ihmisten kanssa. Numeroiden vastapainoksi Antti rentoutuu vapaa-ajallaan luonnossa ulkoillen.

johtava asiantuntija, yritysjärjestelyt ja talous
040 7791 707
antti.saarinen (at) haglex.fi

KIMMO J. NIEMINEN

Kimmo on Haglexilla osa-aikainen veroasiantuntija erityisesti arvonlisäverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Arvonlisäverotuksella on usein hieman kryptinen maine, mutta Kimmon avustuksella päästään selkokieliseen lopputulokseen. Kimmo valmistelee parhaillaan oikeustieteellistä väitöskirjaa arvonlisäverotuksesta, joten vapaa-ajan ongelmia ei liiaksi ole. Mikäli vapaa-aikaa jää, niin Kimmon löytää yleensä musiikin parista.

veroasiantuntija, HTM, väitöskirjatutkija
kimmo.nieminen (at) haglex.fi

Veera Ojanen.

VEERA OJANEN

Veeran tavoitteena on kehittyä todelliseksi liikejuridiikan ammattilaiseksi. Oman osaamisen säännöllinen haastaminen sekä jatkuva uuden oppiminen on Veeralle tärkeää. Asiakaslähtöisen Veeran vahvuuksiin kuuluu tarkka ja huolellinen työote. Vapaa-ajalla urheilullisen Veeran löytää niin jäähallista taitoluistelun valmennushommista kuin kuntosalilta sekä talvisin hiihtoladulta.

lakimies, OTM
044 0621 262
veera.ojanen (at) haglex.fi

Ilari Hovila.

ILARI HOVILA

Ilari on Haglexilla osa-aikainen asiantuntija erityisesti kiinteistöjuridiikan hankkeissa. Ilari on väitellyt kunnan maapolitiikan oikeudellisista ohjauskeinoista ja Ilarilla on syvällistä osaamista kaavoitukseen liittyvistä oikeuskysymyksistä. Fyysisesti Ilarin työpiste sijaitsee Rovaniemellä ja Ilari osallistuu hankkeisiin pääosin etäyhteyksin, mutta singahtaa tarvittaessa paikalle asiakastapaamisiin tai vaikka tutustumaan kaavakohteeseen.

ympäristöoikeuden asiantuntija, lakimies, OTT
ilari.hovila (at) haglex.fi

Marita Kuismin.

MARITA KUISMIN

Marita on monipuolinen hallinnon ja juridiikan osaaja. Marita vastaa konsernin hallinnosta ja hoitaa lisäksi yritys- ja omistusjärjestelyihin liittyviä tehtäviä. Maritalle on tärkeää, että asiakkaidemme toimeksiannot ja tarvittaessa myös työkaverin pöytä pysyvät hyvässä järjestyksessä. Vapaa-ajalla Maritaa pitävät kiireisenä perhe ja pienet lapset. Lisäksi Maritan saattaa usein löytää tenniskentältä – tai ainakin sen laidalta.

hallintojohtaja, KTM
050 3090 038
marita.kuismin (at) haglex.fi

MIIA KALLI

Eläinrakas Miia tuo Haglexin tiimiin kokemusta juridisten prosessien eri vaiheista niin yksityiseltä kuin julkiselta puolelta. Miia toimii johdon ja lakipalveluiden tehtävien koordinaattorina sekä vastaa toimiston viestinnästä. Toimistolla Miia pitää langat tiukasti käsissään ja huolehtii että työnteko on kaikille mahdollisimman sujuvaa ja mukavaa. Vapaa-ajalla Miiaa harvemmin näkee ilman Martti-koiraa, paitsi tietysti kuntosalilla tai erään länsirannikon jääkiekkojoukkueen fanikatsomossa.

johdon ja lakipalveluiden koordinaattori, BBA
050 3757 337
miia.kalli (at) haglex.fi

Jenna Määttä.

JENNA MÄÄTTÄ

Taloushallinnon moniottelijana Jenna nauttii erityisesti työympäristön ja itsensä kehittämisestä. Myös ongelmien ratkaiseminen ja laadukas asiakaspalvelu ovat sydäntä lähellä. Kolmen valloittavan tytön äitinä ylimääräistä vapaa-aikaa kertyy harvakseltaan, mutta toisinaan saatat törmätä Jennaan lenkkipolulla koirien kanssa tai kesäisin golfkentällä.

liiketoimintapäällikkö, taloushallintopalvelut
050 3640 600
jenna.maatta (at) haglex.fi

MIRA VÄHÄNEN

Aamuvirkku Mira huolehtii siitä, ettei työkavereiden tarvitse tulla aamulla pimeään ja tyhjään toimistoon. Taloushallinnon rautainen ammattilainen, jonka työnjälki on vertaansa vailla. Osaaminen, tehokkuus ja laadukkuus ovat tämän tekijän vahvuuksia. Mira nauttii matkustamisesta mukavalla kaveriporukalla lämpöä etsimään. Ja pitäähän jokaisesta työyhteisöstä Tampereella löytyä sinioranssia joukkuetta kannattava fani.

taloushallinnon asiantuntija
050 5335 246
mira.vahanen (at) haglex.fi