Sopimukset kuntoon

490 euroa (alv 0 %)

Milloin viimeksi yhtiönne sopimukset on käyty läpi? Pystyttekö varmuudella sanomaan, että ne ovat kunnossa? Onhan kaikesta tarvittavasta tehty sopimus?

Sopimukset on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin ja varmistaa, että aikanaan tehty sopimus on toimiva myös nykyhetkessä ja tulevaisuudessa. Tarkistuksen kohteena voivat olla esimerkiksi liiketoimintaan liittyvät osto- ja myyntisopimukset, työoikeudelliset sopimukset tai erilaiset yhteistyösopimukset.

Me autamme teidät tilanteen tasalle. Käymme läpi tietyiltä osa-alueilta valitsemanne sopimukset, arvioimme niiden mahdolliset oikeudelliset riskit ja muutostarpeet. Palvelumme sisältää kirjallisen selvityksen ja suositukset toimenpiteistä. Tarvittaessa ja erikseen sovitusti voimme myös tehdä vaadittavat muutokset.

Huolellisesti laadittu sopimus on onnistuneen liiketoiminnan perusta. Ajan tasalla olevat sopimukset luovat lisäarvoa yhtiöllenne varmistaen osapuolten välisten asioiden sujuvuuden, estäen mahdollisia tulkintatilanteita ja erimielisyyksiä, auttaen toimimaan yllättävissä tilanteissa ja ennen kaikkea säästämällä resursseja yhtiönne ydinliiketoimintaan.

Palvelun ostaminen ei sido asiakasta jatkotoimenpiteiden tilaamiseen. Laskutamme jälkikäteen 14 päivän maksuehdolla.

Ota meihin yhteyttä, niin varmistetaan, että yhtiönne sopimukset ovat kunnossa!